Welkom

Wij heten u van harte welkom op de website van Vereniging Monumentenbelangen Winterswijk. Monumentenbelangen heeft tot doel een bijdrage te leveren aan een optimaal woon- en leefklimaat in de gemeente Winterswijk door het stimuleren van behoud, herstel en/of verbetering van de cultuurhistorische en/of stedenbouwkundige kwaliteiten.

Op deze site vindt u informatie over de activiteiten van onze vereniging. Volg ons ook via facebook en u bent snel op de hoogte van het laatste nieuws.

 

Nieuws

De prijsvraag van de etalage-expositie die we samen met de winkeliers uit de Meddosestraat organiseerden, is gewonnen door Elly Pleiter. Tweede werd Els Lieverdink. Klik op onderstaande link om het artikel in de Winterswijkse Weekkrant te lezen:

http://winterswijkseweekkrant.nl/nieuws/elly-pleiter-wint-prijsvraag-etalage-expositie-meddosestraat-1.5632952


Sinds donderdag 26 november zijn originele tekeningen van de architect Hans van der Schaaf te zien in de etalages in de Meddosestraat. Rond 1900 ontwierp Van der Schaaf talrijke panden in het centrum van Winterswijk. Volg de belevingsroute en doe mee met de prijsvraag. Je maakt kans op een prachtig kerstpakket.Met toestemming van de auteur, en tevens fotograaf, Betty Wassink, en de redactie van de Winterswijkse Weekkrant mogen we het artikel en de foto plaatsen.

Klik hier voor het artikel.


 

 


De vergaderlocatie van het bestuur, het Baarhuisje aan de Singelweg 10 in Winterswijk.

Wij wensen u veel lees- en kijkplezier.

Het bestuur


 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 Afbeelding invoegen